Voor wie Seye
Menu
Diensten

Een uitgebreid aanbod aan diensten

Een juiste vloer kiezen is een uitdaging die we met plezier aangaan. Kleuren, legpatronen en afwerking worden enerzijds bepaald door persoonlijke smaak, anderzijds dient er rekening gehouden worden met technische elementen zoals vloerverwarming, klimaat, onderhoud en zoveel meer.

Verder lezen

Bij Seye streven wij naar een persoonlijke aanpak en helpen wij u met  de keuze van de juiste vloer, rekening houdend met uw budget.

Om deze persoonlijke aanpak te optimaliseren, nodigen wij u graag uit op afspraak in onze showroom. Zo kunnen wij voor elke klant rustig de tijd nemen.

Is keuze toch moeilijk? Dan biedt onze interieurstyliste hulp, zij begeleidt u bij de keuze van materiaal, kleur, legpatronen en afwerking, rekening houdend met uw bestaand interieur.


Massief parket

Een massief parket bestaat zoals de naam weergeeft, uit planken van massief hout. Massief parket plaatsen wij in verschillende breedtes, legpatronen en afwerkingsmogelijkheden. Een massief parket kan perfect op vloerverwarming geplaatst worden.

Samengesteld, half-massief of meerlaags parket

Het grootste voordeel van een samengestelde parket is de stabiliteit. Je ziet geen verschil met massief parket aangezien de toplaag ook volledig uit massief hout bestaat. Een samengestelde parket kan perfect boven vloerverwarming worden geplaatst. Deze kunnen wij aanbieden in verschillende breedtes, legpatronen en afwerkingsmogelijkheden.

Schuren en renoveren van parket

Het kan al eens fout gaan…uw parket kan geleden hebben onder waterschade, of beschadigd zijn door andere elementen. Om uw bestaande parket er terug als nieuw te laten uitzien, restaureren wij beschadigde planken en schuren wij in verschillende gangen van grof naar fijn. Afwerken doen we met olie of vernis.

Fineerparket en laminaat

Zowel fineerparket als laminaat zijn geschikte producten als alternatief voor parket of vloertegels. Het is tevens onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en biedt tal van creatieve mogelijkheden.

Luxe vinyl vloeren

Een PVC vloer of vinyl wordt enorm gewaardeerd omwille van zijn uitstekende stabiliteit, onderhoudsvriendelijkheid en isolerend comfort. Het heeft de look van een warme parketvloer, een akoestische werking en is bovendien geschikt boven vloerverwarming.

Gietvloeren

In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, stellen we u eveneens graag onze collectie gietvloeren voor. Een designproduct dat tegen een stootje kan en zich thuis voelt in elk modern interieur, winkel, kantoor of showroom. Wij plaatsen de hoogwaardige collectie van EPI Superbase gietvloeren, de innovatie op het gebied van designvloeren.

Terrasplanken in tropisch hardhout

Een terras in tropisch hardhout is niet alleen een streling voor het oog, maar heeft een lange levensduur en is tevens zeer onderhoudsvriendelijk. Wij bieden diverse tropische houtsoorten aan en verschillende soorten afwerking zijn mogelijk.