Zandvoordsestraat 43
B-8460 - Oostende (Oudenburg)

Tel: +32 (0) 59 26 79 72
E-mail: info@parketseye.be

Parket Seye (Oudenburg - Oostende- Specialist in laminaat- en parketvloerenParket Seye (Oudenburg - Oostende- Specialist in laminaat- en parketvloerenParket Seye (Oudenburg - Oostende- Specialist in laminaat- en parketvloerenParket Seye (Oudenburg - Oostende- Specialist in laminaat- en parketvloeren

Laminaat, het pefecte alternatief voor parket, ook te verkrijgen bij Parket Seye

Laminaat veroverde de voorbije jaren tal van huishoudens. Dat komt omdat het product een gunstige prijs combineert met een steeds natuurlijker uitzicht, een makkelijke en snelle plaatsing (door het standaard kliksysteem, in combinatie met natuurlijk uitziende V-groef) en een steeds grotere onderhoudsvriendelijkheid.

Laminaat bestaat uit een drager (meestal HDF) waarop een decorlaag is geperst, die beschermd wordt door diverse slijtlagen. Die decorlaag is doorgaans een houtprint, maar in de praktijk zijn alle mogelijke uitzichten mogelijk omdat je eigenlijk op een ‘foto’ kijkt en loopt. Door de jaren heen zijn het uitzicht en de kwaliteit van laminaatvloeren fors verbeterd. Niet enkel vermijden de meeste laminaatfabrikanten tegenwoordig het vervelende ‘klikgeluid’, bovendien kan je reliëf (embossing) in de vloerdelen aanbrengen en bieden de meeste fabrikanten niet-repetitieve decors aan, waardoor een onnatuurlijk uitzicht vermeden wordt.

Wij werken meestal met Quick.Step laminaat. Kom even langs en ontdek ons aanbod. Houd bij de keuze van laminaat wel rekening met de plaats waarin het gelegd moet worden. Plaatsen met een hoog beloop (winkel, inkomruimte, woonkamer,…) vereisen immers een hogere slijtweerstand dan plaatsen met een lager beloop (slaapkamer, kinderkamer,…).