Onze diensten


Parket Seye plaatst enerzijds parket in de ruimste betekenis van het woord, nl.: laminaat, vinyl, fineerparket, half massief en massief parket in diverse houtsoorten en legpatronen (o.a. visgraat, Hongaarse punt). Anderzijds renoveren en herstellen we bestaande parket. We plaatsen ook een brede waaier aan voorgelakte MDF en massieve plinten en maken we radiatorroosters op maat.

5 belangrijke pijlers

Een heel dynamisch, flexibel en jong bedrijf met toch al 25 jaar ervaring in de sector helpt u graag om de vloer van uw dromen te verwezenlijken.

Daarin spelen de 5 belangrijke pijlers van Parket Seye een rol:

  • keuze van de goede houten drager (zowel in massief als half massief);
  • keuze van de juiste eindafwerking in samenspraak met de (interieur)architect/klant;
  • duidelijke communicatie tijdens het hele proces;
  • eigen plaatsingsteams: ervaren, toegewijde en professionele parketleggers;
  • uitstekende dienst na verkoop.

Parket voor iedereen

Wij plaatsen samengestelde (meerlaagse) en massieve parketten voor de projectmarkt (met een erg uitgebreid kleurenpallet).

Even goed plaatsen we exclusieve samengestelde (tot een breedte van 50 cm en 14 meter lang) en massieve parketten met afwerkingen op maat van de klant en op vraag van (interieur) architecten.

Exclusieve collecties

Door rechtstreekse contacten met industriële en ambachtelijke afwerkers hebben we exclusieve, legklare collecties ontwikkeld die op diverse houten dragers geplaatst kunnen worden.  We werken ook ter plaatse af op de werf.